به گزارش هفت چشمه ، دکتر غلامحسين رحيمي در گفتگو با خبرنگار مهر با بيان اينکه طراحي و ساخت خودروي دو نيرو از طرحهاي کلان مصوب معاونت علمي است، افزود: بخشهايي از اين پروژه انجام شده است.
رئيس مرکز طرح هاي کلان ملي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، استفاده از دستاوردهاي اين پروژه از سوي شرکتهاي خودروسازي را از مهترين اهداف اين طرح نام برد و اظهار داشت: در اين راستا با همکاري سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران از نتايج به دست آمده از اين پروژه در توليد خودروهاي داخلي استفاده مي شود.
وي با اشاره به جزئيات اين طرح خاطرنشان کرد: در اين طرح قرار است 3 نمونه خودروي مهندسي دو نيرو طراحي و پياده سازي شود.
رحيمي با تاکيد بر اينکه اين طرح بر روي خودروي سمند پياده سازي خواهد شد، اضافه کرد: از آنجايي اين خودرو کاملا بومي سازي شده است اين طرح بر روي 3 نمونه خودروي سمند اجرايي خواهد شد.
وي با اشاره به لزوم همکاري صنايع خودروسازي براي اجراي اين طرح، ياداور شد: در صورتي که اين طرح در دستور کار خودروسازان قرار گيرد مي توانيم 2 تا 3 دستگاه خودروي هيبريدي را توليد کنيم.
رئيس مرکز طرح هاي کلان ملي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري در عين حال بر حمايت هاي دولت از اين طرح تاکيد کرد و گفت: در ساير کشورها که اقدام به انبوه سازي خودروهاي دو نيرو و هيبريدي کرده اند دولت از آن حمايت کرده است. در کشور ما نيز خودروسازان براي وارد کردن اين طرح در خط توليد نياز به سوبسيدها و مشوقهاي دولتي دارند.
جزئيات طرح کلان طراحي و ساخت خودروي دو نيرو
طرح کلان طراحي و ساخت 3 نمونه مهندسي خودروي دو نيرو با تصويب معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري در دي ماه سال 1389 آغاز شد.
کسب و انتقال دانش فني طراحي و ساخت خودروهاي دو نيرو، طراحي و ساخت سه نمونه مهندسي خودرو دو نيرو بر روي محصول سمند، تهيه بسته پيشنهادي و اقدامات لازم براي حمايت از توليد صنعتي خودروهاي دو نيرو در حين انجام طرح و پس از کسب نتايج نهايي طرح از جمله اهداف اين طرح عنوان شده است.
جزئيات اين طرح به شرح ذيل است:
عنوان طرح | طراحي وساخت سه نمونه مهندسي خودروي دو نيرو |
مجري طرح | شرکت تحقيق، طراحي و توليد موتور ايران (ايپکو) |
زمان تصويب طرح | دي ماه 1389 |
زمان پايان طرح | خرداد 1391 |